Euróbán minden masszázs alapját képezi.

Mint a legtöbb nyugati masszázs technika, ez is a testre korlátozódik, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének normalizálására.

A svédmasszázs során különféle olajakat használnak fel, ettől függetlenül ha valakinek túlságosan zsíros a bőre kérheti, hogy púderrel vagy kukoricakeményítővel végezzék a kezelést.

A masszázs során a masszőr a testre simító mozdulatokkal az egész testet bekeni az olajjal, majd a test teljes ellazulás érdekében mély, simító, lazító mozdulatokat gyakorol. A szív felé irányuló mélysimítások elősegítik a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását. Majd gyúró, dörzsölő, rezegtető nyomásokat alkalmaz elsősorban a háton, majd a mellkas felső részén, fartájékon és a lábakon, kezeken. Ezek a nyomások elősegítik az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja. A svédmasszázs során szokás mondani, hogy akkor hat ha már fáj. És ez így is igaz.

A kezelés időtartama általában 45-60 perc.

Hatásaiban megegyezik a gyógymasszázséval, ellenben a svédmasszázs az egész testen történik, míg a gyógymasszázst leginkább a problémás területen-területeken alkalmazzák.

A svédmasszázs különféle aromaolajokkal együtt kíváló lehet a narancsbőr ellen küzdelemben. Elősegíti a fogyást és a méregtelenítést. A hátfájdalmak megszüntetésében is hatékony mivel a gerinc és hátproblémák többnyire az izmok nem megfelelő elhelyezkedése miatt jelentkezik.

Mint minden masszázs szintén az érintésnek köszönhetően kiváló idegnyugtató, stressz csökkentő.

Javalott:
izommerevség esetén,
gerincproblémák esetén,
mozgásszervi betegségek esetén,
izületi betegségek esetén,
narancsbőr esetén,
méregtelenítés idején,
reumás megbetegedések esetén,
szívelégtelenség és magas vérnyomás esetén,
ortopéd betegségek kiegészítő kezelése gyanánt,
izomgyörcsök, izom húzódások esetén,
pszichoszomatikus és légzési elégtelenségek esetén.
Hozzászólás:
 

Üdvözlöm!

Csönkös Ida vagyok.

Nagy gyakorlattal rendelkezem a pedikűr manikűr tevékenységben, továbbá test és talpmasszőrként állok kedves vendégeim részére!

Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet kellemes környezetben lévő szalonomban!

Térkép: