Az ORKI (Orvos- és Kórháztechnikai Intézet) tanusítványával igazolja, hogy a CERAGEM gyógymasszázságy gyógyászati segédeszközként is használatos.

Az ágy Jade féldrágakőből készült görgői a gerinc vonalán végighaladnak ellazítva a gerincből kilépő idegszálakat. Megnyújtják a gerincet, az infravörös hő együttes hatásával a testet melegítik, így az izmok ellazulnak, energiacsatornáink megnyílnak, ezáltal a csí szabadon áramlik (csí: kínai szó, mely életerőt, erőteljességet, vitalitás jelent) Az ágyba beépített Epoxy karbonlap speciális melegítőrendszer fűtőeleme infravörös hőt generál. A kibocsátott hő fokozza a vérkeringést és egyben kellemes relaxáló, fiatalító érzést biztosít. Mindezek együttesen megszüntetik a testmozgás hiányából és rossz testtartásból eredő hátfájdalmakat. Ellazítják a merev nyakat, ami a hosszú számítógépezés, tv nézés, ülőmunka következtében alakulhat ki. A karbonlap, a belső és külső projektor által sugárzott infravörös hő hasznosságát számos kutatás igazolja. A külső projektorok a test minden részéhez megfelelően igazodnak, követik a test vonalát. Az infravörös sugárzás hatásai: értágulás, salakanyag kibocsájtás serkentése, szépségápolás, gyors sebgyógyulás, stressz levezetés. A Jade kő a távol-keleti orvoslásban régóta használatos gyógyeszköz, mely stimulálja a csít, testünk életerejét. A külső projektorok (hélium+infravörös) 3 és 9 görgősek, melyek a test különböző pontjain helyezhetők el és a multifunkcionális távkezelő segítségével a páciens igénye szerint egy gombnyomással aktivizálhatóak. Hasi fájdalmakat és görcsöket megszünteti. A fényterápia hélium lámpával történik, mely a hőterápiával együttesen csökkenti a vér koleszterinszintjét, tisztítja az érfalak lerakódását, serkenti a fehérvérsejtek termelését és aktivitását, így gyulladáscsökkentő hatása van. A hélium erősíti és támogatja immunrendszerünk megfelelő működését. Hatására több D-vitamin termelődik a szervezetben. A D vitamin segíti a kalcium beépülését a csontokba, ezáltal erősíti a csontokat. Kezeli a különböző izületi problémákat és segíti a stressz oldását is. Nehézlégzés és asztma esetén is kiváló hatással van a szervezetre. Csökkenti a vércukorszintet, segít gyomorsavtúltengés esetén. A 40 perces automata programban a Jade köves masszírozó fej először végigmasszírozza ahosszanti hátizmokat a nyakszirttől a farkcsontig, ezután szakaszosan haladva felfelé 15 kiemelten fontos területen áll meg és adja át a hőt testünknek, ezáltal segítve a gerincoszlop ellazulását, helyreigazodását. 32 perc után amikor a görgő eléri a legalsó pontot, hasra kell fordulni és a „lágy” részeket masszírozza 8 percen keresztül, ezzel aktivizálja a vérkeringést és így több oxigéndús vér jut a belső szerveinkhez. A kor előrehaladtával a hát egyre merevebb lehet, gyengülhet, amely görbeséget okozhat. A gerincmasszázs ezt akadályozhatja meg.

Ez a CERAGEM masszázsprogram első szakaszának szerepe.

Hozzászólás:
 

Üdvözlöm!

Csönkös Ida vagyok.

Nagy gyakorlattal rendelkezem a pedikűr manikűr tevékenységben, továbbá test és talpmasszőrként állok kedves vendégeim részére!

Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet kellemes környezetben lévő szalonomban!

Térkép: