Életmódunk, táplálkozásunk hatására méreganyagok kerülnek szervezetünkbe. Ezek a méreganyagok a zsírszövetben raktározódnak, hatásukra a zsírsejtek megnövekednek, lassul a vér-, és nyirokkeringés, így könnyebben halmozódnak fel káros anyagcseretermékek is. Ezek az anyagok nagyon nehezen ürülnek ki a szervezetből, lerakódásuk eredménye a narancsbőr, cellulit.

A narancsbőr, cellulit kialakulásának okai lehetnek: öröklés, mozgáshiány, helytelen étkezés, stressz, depresszió, illetve a folyadékhiány, esetleg nem megfelelő minőségű folyadék fogyasztása, stb.

Következménye, hogy a nyirokrendszer nem tudja elszállítani a salakanyagokat a sejtekből, ezek felszaporodnak és rontják a sejtek anyagcseréjét.

A cellulit masszázs nem tudja a zsírt elolvasztani, de megindítja a salakanyag felszívódást, kiválasztást és segít abban, hogy a bőr rugalmasabb, szebb legyen, így a kezelt terület ármérője csökken.

Cellulit masszázs hatásai:
Serkenti a vérkeringést,
fokozza a zsírsejtek lebontását
helyi keringés fokozó,
fokozza a nyirokkeringést

Fontos megjegyezni, hogy nem 1-2 alkalmas masszázsról van szó, hanem általában két-három hónapos kúra szükséges – természetesen ez függ a kezelt terület állapotától is. A masszázs – főleg az elején, mikor a kezelt terület még telítve van salakanyagokkal – kicsit fájdalmas lehet, de a méreganyagok ürülésével egyre fájdalommentesebbé válik. A kezelt területet muszáj erősen megdolgozni.
A hatást speciális zsírégető krémek/olajok segítségével fokozzuk.

A kezelés kiegészítéseként nagyon fontos a megfelelő napi folyadékbevitel, és a rendszeres mozgás.

Hozzászólás:
 

Üdvözlöm!

Csönkös Ida vagyok.

Nagy gyakorlattal rendelkezem a pedikűr manikűr tevékenységben, továbbá test és talpmasszőrként állok kedves vendégeim részére!

Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet kellemes környezetben lévő szalonomban!

Térkép: